Ballerup
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: torsdag d. 16. april 2020

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: torsdag d. 16. april 2020

DR1

00:30  

Taggart: Bortførelsen
Taggart: Bortførelsen Da en ung kvinde bliver bortført, bliver Matt Burkes team kontaktet af det kendte spiritistiske medium Clare Vorland, der hævder, at hun kan hjælpe med at opspore pigen. Burke er overbevist om, at Clare er en fupmager, men da hun forsyner politiet med vigtige spor, må han spørge sig selv, om hun måske alligevel har særlige evner. Matt Burke: Alex Norton. Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Stuart Fraser: Colin McCredie. Instruktion: Adrian McDowall.

01:16  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

01:20  

I farezonen (29:61)
I farezonen (29:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

02:15  

Bonderøven 2013 (3)
Bonderøven 2013 (3) Frank tager til Wales for at lære at lave hegn af levende hække, og som lærer får han ingen ringere end den walisiske champion i "levende hegn". Derudover lærer han at lave en "Coracle", som er en lille en-mands-båd, man kan tage på nakken og bære til nærmeste fiskesø. Frank får også tid til at besøge en antikvarboghandel og et genbrugsmarked. Sendt første gang 31.01.13

02:45  

Hammerslag 2014 (10)
Hammerslag 2014 (10) I aften er Hammerslag på Sjælland. Vi starter i Køge, 40 kilometer syd for København. Her skal prisen på et centralt beliggende byhus gættes. Herefter går turen for første gang i Hammerslags historie til Ishøj, hvor prisen på en penthouse lejlighed skal gættes. Vi slutter Hammerslag på en af de dyreste adresser syd for København, i Greve. Se Hammerslag og gæt med! Sendt første gang 23.09.14

03:30  

Skattejægerne
Skattejægerne Pauli Tvillings hjerte banker for smukke gamle kjoler i udsøgte stoffer og tidstypisk design. Og på messen København Vintage leder han med lys og lygte efter særlige 1920´er kjoler. Retro-møbelforhandler Simon Krogsgaard har sagt ja til at stå for rydningen af et flyttebo ved Fredericia. Han håber, at hjemmet vil byde på både gode møbler og kuriøse samlerobjekter. Antikvitetshandlerne Margit og Jesper Damgaard-Lauritsen besøger en kvinde, som har flere interessante malerier til salg. Og de bliver særligt fristet af en ægte Skagensmaler.

04:00  

I hus til halsen VI (3)
I hus til halsen VI (3) Knud tæt på økonomisk ruin i sit lille idylliske hus i fynsk fiskerleje 180 graders havudsigt, et par hundrede meter til stranden og en dejlig stor have burde være enhver boligejers drøm. Men for den 63-årige Knud Erik Borgesen, der har haft huset til salg i næsten to år, er den sydfynske idyl blevet til et økonomisk mareridt. Knud sidder alene i huset efter han blev forladt af sin kæreste. Derfor har han og datteren Liv bedt "I hus til halsens" to eksperter om hjælp, så huset forhåbentlig kan blive solgt.

04:45  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:35  

Skattejægerne (1:10)
Skattejægerne (1:10) I aften i Skattejægerne krydser Helle Vilsbæk og Michael Christiansen Østersøen for at jagte svenske skatte til deres butik i Svaneke. Søren Sørensen fra Læborg Autohandel er taget på tur til Nordjylland og får købt et køretøj med hjem, han ellers aldrig handler med. Lisa Rasmussen og Jesper Bo Hansen fra Antik, Form & Design må løbe stærkt, når de kæmper med mange andre designentusiaster om at få fat på de gode møbler på et loppemarked.

06:05  

Dage i haven (1:6)
Dage i haven (1:6) Så er foråret kommet, og for Pernilla Månsson Colt er det igen tid til at tage fat på den nye sæson i haven sammen med gartner John Taylor, kok Tareq Taylor og den kreative Malin Persson, der har en masse ideer klar til indretning, både ude og inde.

07:05  

Søren Ryge: Orla fiskermand
Søren Ryge: Orla fiskermand Orla har levet hele sit liv i et lille hus et stenkast fra Djurslands kyst. Han har aldrig haft bil, men altid haft en båd, for han er fisker. Han har fisket fra en lille, åben båd hele sit liv - og levet af det. Søren Ryge var med ham en morgen, har røgtede sine garn.

07:35  

Corona og Kroner
Corona og Kroner

08:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

DR2

00:10  

Bollywood-stjernen, der vil ændre Indiens voldskultur
Bollywood-stjernen, der vil ændre Indiens voldskultur Aamir Khan er en af de mest populære skuespillere i Indien. Og kritiserer den Indiske filmindustri for at tilskynde til seksuel vold mod kvinder. Derfor skaber Khan tv-talkshowet Satyamev Jayate. Et show, der sætter fokus på alvorlige udbredte emner i Indien - fra voldtægt til fosterdrab på piger og medgift. Vil det lykkes ham at ændre den måde inderne opfatter og behandler kvinder?

01:10  

The 4th Estate - Trump, løgn og nyheder (2:4)
The 4th Estate - Trump, løgn og nyheder (2:4) Den russiske forbindelse Amerikansk dokumentar fra 2018. (The Fourth Estate) Præsident Trumps fyring af FBI-direktør James Comey, udpegningen af Robert Mueller som særlig undersøger og den konstante udskiftning i Det Hvide Hus holder den politske redaktion på tæerne. Samtidig skal chefredaktøren forsøge at navigere i en digital virkelighed og samtidig sikre avisens overlevelse. Dokumentaristen Liz Garbus følger arbejdet på avisen og skildrer de udfordringer, triumfer og faldgruber, der ligger i at dække en præsident, der har erklæret krig mod den frie presse.

07:00  

Morgengymnastikken
Morgengymnastikken Vågn op - klokken er lidt i uppercut. Få en dejlig start på din dag med DR3s 'Morgengymnastikken'. I dette afsnit underviser Claudia i 'Fit-Fight'. Boks med!

07:30  

Morgengymnastikken
Morgengymnastikken Vågn op - klokken er lidt i ballerina. Få en dejlig start på din dag med DR3s 'Morgengymnastikken'. I dette afsnit underviser Kit i 'Gymnastikballet'. Stræk med!

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Hospitalsskibet - Storebæltsfærgens nye mission (3:4)
Hospitalsskibet - Storebæltsfærgens nye mission (3:4) Den tidligere storebæltsfærge Dronning Ingrid er blevet ombygget og forvandlet til et hospitalsskib. Hun sejler nu langs Afrikas kyst og giver gratis lægehjælp til den fattige lokalbefolkning. I Madagaskar er den danske styrmand Milan sikkerhedsvagt, når tandlægerne udvælger patienter de kan behandle. Imens opererer den sydafrikanske plastikkirurg Tertius en pige med alvorlige brandsår. Maskinmesteren Jeppe får sig en anderledes oplevelse, da han udforsker lokalsamfundet på egen hånd.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Søpapegøjernes ø II (6)
Søpapegøjernes ø II (6)

05:10  

Minisekterne (20)
Minisekterne (20) Fransk animationsserie om insekternes verden.

05:20  

Masha og Bjørnen (9)
Masha og Bjørnen (9) Det' bare børn

05:30  

Ramasjang Mysteriet II (4)
Ramasjang Mysteriet II (4) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

06:00  

Ernest & Celestine (24)
Ernest & Celestine (24)

06:10  

Bamselægen - Næsen (7)
Bamselægen - Næsen (7) I dag kører Sandra ud i sin bamselance, for at hente Malou-Fie. Hun er bekymret, fordi hendes bamse, Hunni, har svært ved at trække vejret. Hvad mon der er galt med Hunni?

06:35  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:40  

Superhelten Sprinter Galore (24)
Superhelten Sprinter Galore (24)

06:50  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

07:00  

Gurli Gris III (3)
Gurli Gris III (3)

07:05  

Gurli Gris III (4)
Gurli Gris III (4)

07:10  

Simon
Simon

07:20  

Oda Omvendt II (4)
Oda Omvendt II (4) Balder har lavet sin egen zapper, så han kan sætte fart i børnene. I børnehaven går Anissa på line og leger cirkus, men Balder vil ikke have det - det står ikke i dagsprogrammet! Anissas mor er for langsom, og derfor hurtig-zapper Balder hende. Nu ryger tempoet i vejret, så hun kan nå det hele på den halve tid. Anissa vil gerne bare lege cirkus og med Oda Omvendts hjælp, får Anissas mor et skud børnetidsmagi, så de sammen kan lege cirkus i ro og mag. Men Oda bliver sur på Balder, over at han har rodet i hendes ting og bygget sin egen hurtig-zapper.

07:30  

Didrik Drage (15)
Didrik Drage (15)

07:45  

Motor Mille på maskintur (8)
Motor Mille på maskintur (8) Motor Mille er vild med alle slags maskiner. Faktisk så vild, at hun også gerne vil lære at køre en skraldebil. Hun er derfor nødt til at lære at tømme gadens skraldespande og bagefter køre skraldet på forbrændingen. Det får hun to garvede skraldemænd til at hjælpe sig med, og det skal vise sig at være et spørgsmål om centimeter, om man kan køre en skraldebil.

08:00  

Tib & Tumtum
Tib & Tumtum

08:15  

Pax' jordiske eventyr (3:10)
Pax' jordiske eventyr (3:10) Den skøre Pax lander på den fremmede planet Jorden og kæmper med Den sure dame om den forsvundne maskine. Pax går rundt sammen med ænderne, bliver nappet i rumpen og kører lige ind i en skovtur med Den sure dames elbil. Vil hun på trods af alle forhindringer lykkes med at stråle sig tilbage til rumskibet med maskinen i behold?

08:30  

Sprinter Galore III - Udklædning (9)
Sprinter Galore III - Udklædning (9) Der er udklædningsdag i Magnus' klasse, og Sprinter ser det som en oplagt mulighed for at snige sig med i skole - på en måde er han jo klædt ud i forvejen og vil ikke vække opsigt. Men ægte superheltekræfter er åbenbart sværere at skjule end som så ...

08:55  

Quizdyrene - Araen Sugar
Quizdyrene - Araen Sugar Quizdyrene er en quiz både med og om dyr. Ramasjang har nemlig opfundet en mikrofon, der kan oversætte dyrelyde til menneskesprog. Denne gang er det araen Sugar, der får chancen for at vinde en flot præmie, når quizværten Stefan kommer på besøg og quizzer ham om dyrene i Grønland. Men selvom Sugar er en selvsikker fugl, så er det ikke sikkert han kommer flyvende gennem quizzen.

 
DR1

09:00  

Landsbyhospitalet (72)
Landsbyhospitalet (72) Mr. Middleditchs fødselsdagsfest bliver afbrudt, men ikke før han har overbragt en chokerende meddelelse til hospitalets stab. Dr. Ormerod kaldes ud til en voldsom ulykke. Og Susie giver Carnegie et tilbud, han ikke kan afslå.

09:45  

Jordemoderen VII (4:10)
Jordemoderen VII (4:10) Londons East End i starten af 1960'erne. Med tilknytning til et nonnekloster hjælper en gruppe jordemødre, sygeplejersker og nonner den fattige bydels gravide kvinder.

10:30  

Antikkrejlerne XX (10:25)
Antikkrejlerne XX (10:25) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på auktion. Hvem får det største overskud?

11:15  

Antikkrejlerne XX (11:25)
Antikkrejlerne XX (11:25) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på auktion. Hvem får det største overskud?

DR2

09:00  

Guldkorn 1980'erne: 1989
Guldkorn 1980'erne: 1989 DRs arkiver er en guldgrube af gamle TV-klip. Hvad var det, der prægede helt almindelige danskeres hverdag i 1980'erne? Vi har været en tur i arkiverne og har fundet nogle af alle de små, store, sjove, alvorlige og underfundige øjeblikke, der gled hen over skærmen i 1989. Året hvor vi lagde fattigfirserne bag os og så frem mod lysere tider. Mød blandt andet festarrangør Fie Adamas, syngepigerne Pia og Fanny fra Frelsens Hær, landmandskonen Lis Gregersen, der fandt på at sy smart tøj i store størrelser - og busselskabet, der arrangerede billige rundture i Syddanmark for østtyskerne i tiden efter årets allerstørste begivenhed, Berlinmurens fald.

09:20  

DR2 Klassisk: Luisi og Tjajkovskij
DR2 Klassisk: Luisi og Tjajkovskij Tjajkovskijs 5. symfoni er et dybt personligt værk, som viser komponistens indre kampe og gemmer på hans inderste hemmelighed. Se DR SymfoniOrkestret og chefdirigent Fabio Luisi opføre den musikalske skæbnekamp i DR Koncertsalen sammen med et sandt festfyrværkeri af tempo, energi og højt humør: Carl Nielsens Maskarade-ouverture. Vært: Mathias Hammer.

10:20  

Vores verdensarv: Kronborg
Vores verdensarv: Kronborg Historien om Kronborg Slot er en fortælling om dengang Danmark var et af Nordeuropas mest magtfulde kongeriger og slottet Kronborg det ultimative symbol på, hvor meget styr den danske konge havde på tingene. Og så er det en fortælling om, hvorfor Shakespeares drama Hamlet bare måtte finde sted på Kronborg. Sendt første gang 25.10.09

10:50  

Der er et yndigt land - Skagens lys
Der er et yndigt land - Skagens lys Når du lukker øjnene, hvad er det så for et Danmark, du ser? Er det brede bøge, grønne lunde og sejlernes tusindtal? Sådan malede guldaldermalerne Danmark - overdådigt, smukt, og struttende af stolthed og fædrelandsfølelse. Men hvor finder man egentlig de landskaber, som 1800-tallets malere kaldte det ægte danske? I fire programmer går dramatikeren Line Knutzon og kulturjournalisten Chris Pedersen vores kendte og elskede landskabsmalerier i sømmene. For findes maleriernes Danmark i virkeligheden - eller viser de snarere det Danmark, vi stadig drømmer om? I dette program tager Chris Pedersen og Line Knutzon til Danmarks nordligste punkt for at undersøge, hvordan P.S. Krøyers berømte maleri "Sommerdag ved Skagens Sønderstrand" har formet vores forestilling om Skagen som et autentisk ferieparadis.

11:20  

Der er et yndigt land - den jyske hede
Der er et yndigt land - den jyske hede Når du lukker øjnene, hvad er det så for et Danmark, du ser? Er det brede bøge, grønne lunde og sejlernes tusindtal? Sådan malede guldaldermalerne Danmark - overdådigt, smukt, og struttende af stolthed og fædrelandsfølelse. Men hvor finder man egentlig de landskaber, som 1800-tallets malere kaldte det ægte danske? I fire programmer går dramatikeren Line Knutzon og kulturjournalisten Chris Pedersen vores kendte og elskede landskabsmalerier i sømmene. For findes maleriernes Danmark i virkeligheden - eller viser de snarere det Danmark, vi stadig drømmer om? I dette program tager Chris Pedersen og Line Knutzon på opdagelsesrejse til Himmelbjerget, hvor et ganske særligt billede blev malet i 1842, og de undersøger, om der stadig findes spor af det eksotiske Jylland i hedens hovedstad Herning.

11:50  

På sporet af dronningerne - 600 års Danmarkshistorie (5:6)
På sporet af dronningerne - 600 års Danmarkshistorie (5:6) Hendes historie er en ægte askepotfortælling om den smukke prinsesse der blev gift med den fattige prins og vandt det halve kongerige. På sin rejse i sporet på denne smukke og dannede dronning Louise støder Liv Thomsen på en anden og langt mere kontroversiel Louise: Louise Rasmussen, kendt som grevinde Danner, gift med Frederik den 7. De to Louise'r kunne ikke fordrage hinanden. Deres uvenskab handlede om kongelighed, klassekamp og kvindebilleder. Og er en del af en større fortælling om 1800 tallet, hvor Danmark gennemlever en forrygende udvikling fra enevælde til demokrati. Fra guldalder til klunketid. Sendt første gang 01.02.12

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet II (11)
Flaskepost fra Stillehavet II (11) Det er fint med solceller, batterier og elektrisk lys. Men der er et stort problem. Hvad gør man med batterierne, når de er ødelagt?

09:20  

Stop! (5)
Stop! (5) Klara er virkelig sulten, men far har lavet sin ulækre oksekødsstuvning. Klara vil hellere have en rigtig god sandwich, men far bevogter køleskabet.

09:25  

Stop! (6)
Stop! (6) Klara vil købe et marsvin på kvarterets loppemarked. Men hendes forældre siger nej. Men Klara køber det allligevel og smugler det med hjem...

09:30  

Bella, Boris og Berta (2:3)
Bella, Boris og Berta (2:3) Boris vil gerne være berømt. Han vil vinde pokalen i fodbold og have medalje om halsen, så han træner hver dag. Men det går hele tiden skævt for ham. Kan Bella og Berta hjælpe? Bella: Benedikte Mauritzen. Boris: Gustav Hintze Holm. Berta: Cecilie Eltebo Askebøl. Manuskript: Hanne Willumsen. Instruktion og producer: Anette Tony Hansen.

09:55  

Vi er Pelle og Maise - Morgen (4)
Vi er Pelle og Maise - Morgen (4) Når Maise skal op om morgenen bipper hun på mor. Maise skal have hjælp til at få tøj på og med at få sin medicin gennem en maske. Hun fjoller med Pelle ved morgenbordet, og inden hun skal ud ad døren til skolen, når hun at pynte sig med flotte ørenringe.

10:00  

Ramajetterne II (7)
Ramajetterne II (7) Vennerne i lufthavnen er noget chokerede over at finde en lille baby i check-in. Det er ikke den slags "glemte sager" de er vant til, og der skal tænkes hurtigt, hvis en katastrofe skal undgås.

10:25  

Mit kæledyr - en cockerspaniel
Mit kæledyr - en cockerspaniel Sara er 7 år og drømmer om at få en cockerspaniel. I dag får hun besøg af 9-årige Martin, der ved alt om, hvordan man passer sådan en lille fyr. Saras mor og far kigger med og vurderer, om Sara måske er ved at være gammel nok til at få sin store drøm om et kæledyr opfyldt. Vært: Silja Okking

10:35  

Skæg med bogstaver - N
Skæg med bogstaver - N Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet N, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog, og så mangler han en nøgle til sin øde ø.

11:00  

Kaj og Andrea leger Adam og Eva
Kaj og Andrea leger Adam og Eva Og Paradiset bliver en fornøjelse, indtil de spiser af Kundskabens træ.

11:30  

Bamses billedbog
Bamses billedbog Bamse har en fløjte. Kylling har en kælk - måske kunne de bytte?

DR1

12:15  

Bonderøven 2013 (4)
Bonderøven 2013 (4) Forårstravlheden har meldt sig i køkkenhaven, hvor Frank opformerer ribsbuske, beskærer hindbærbuske og gøder med både aske og møg. Frank er på besøg i en helt speciel skov, en skov af cypresser, som han har fået lov til at fælde. Og så er der kommet nye gedekid på Kastanjegården. Sendt første gang 07.02.13

12:45  

Kender Du Typen? - Med kaffebar og luksushonning
Kender Du Typen? - Med kaffebar og luksushonning Hvem er det, der gerne selv svinger malerpenslen og altid går i uldsokker, men også bliver inviteret til bal hos Dronningen? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne ud, når Kender Du Typen? besøger et ungt hjem i det centrale Aarhus. Vært: Mads Steffensen

13:30  

Hammerslag 2014 (11)
Hammerslag 2014 (11) Hammerslag er i hovedstaden. Første stop er på Frederiksberg, hvor mæglerne får en svær opgave - et helt specielt beliggende byhus. Herefter går turen til Amager. Hvad mon en toværelses lejlighed koster? Vi slutter centralt i København med en helt fantastisk lejlighed - prisen? Se Hammerslag og gæt med! Sendt første gang 30.09.14

14:15  

I hus til halsen VI (4)
I hus til halsen VI (4) Desperate for at få solgt hus efter fem års samliv som fraskilte. Dan og Louise blev skilt for fem år siden, men de bor stadig i samme hus i Vemmelev ved Slagelse med deres fire børn. Men nu kan de ikke få fællesskabet til at fungere længere og derfor har de besluttet, at deres veje må skilles helt og huset skal sælges. Det er dog lettere sagt end gjort, og derfor har de kontaktet ejendomsmægler Jesper Nielsen og designer Søren Vester, for at få hjælp til at få solgt deres hus og komme videre med deres liv - hver for sig.

DR2

12:30  

På sporet af dronningerne - 600 års Danmarkshistorie (6:6)
På sporet af dronningerne - 600 års Danmarkshistorie (6:6) Hun er den første dronning, vi kan fortælle om gennem levende billeder nærmest fra vugge til død. I dette program portrætterer vi den smukke svenske prinsesse som blev gift med den bramfri danske sømandsprins. Et par som inviterede pressen indenfor i de private gemakker og som gnubbede skuldre med socialdemokratiske statsministre og fodboldfans. Ingrid oplevede to verdenskrige, voldsomme revolutioner og helt utrolige teknologiske landvindinger. Hun oplevede også, hvordan kongehuset igen og igen blev udsat for voldsom kritik og folkelig uvilje. Dronning Ingrid døde på tærsklen til et nyt årtusinde. Det er blevet sagt, at hun var den sidste rigtige dronning i Danmark. Sendt første gang 08.02.12

13:25  

Dronningen tager imod (4:5)
Dronningen tager imod (4:5) Dronning Margrethe åbner denne gang dørene til Fredensborg Slot, og Piet van Deurs følger med rundt i sommerresidensen, der var rammen om de berømte "Fredensborg-dage" med kronede hoveder samlet omkring "Europas svigerforældre" - og hvor Fredensborg stadig er ramme om den kongelige families liv i arbejde, fest og ferie. Sendt første gang 2000

14:15  

Dronningens slotte - Gråsten Slot (4)
Dronningens slotte - Gråsten Slot (4) Dansk serie fra 2016 Gråsten Slot er indbegrebet af ferie for Dronning Margrethe og hele den kongelige familie, som traditionelt samles til træf på slottet hver sommer. Dronningen viser os rundt i stuerne og haven og fortæller om, hvorfor det stort set står uberørt fra hendes mor og fars tid, og ikke mindst om sit eget forhold til døden og livet. På nært hold følger vi en veloplagt Dronning Margrethe, der viser rundt og lukker op til et sjældent indblik i mange af de private kamre, hvor tv-kameraerne ellers ikke kommer. Slottene er Dronningens private boliger, og hun har selv haft en finger med i spillet i stort set alle rummenes indretning. Vi mærker historiens vingesus, når Dronningen giver anekdoter fra de sale og rum, hvor hun gennem tiden har mødt mange af verdens ledere helt privat. Dronningen fortæller åbenhjertigt om sin tro på Gud, sit helbred, familien og ikke mindst om dét at være Dronning af Danmark. Sendt første gang 28.03.2016

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:00  

Skæg med matematik (3)
Skæg med matematik (3) Hr. Skæg holder vikingefest, synger om tallet NUL, konkurrerer i diskoskast og besøger etagerne for Kål & Æg samt Hø & Nål i Det Lille Storcenter.

12:30  

Hr. Skægs hotel - Safari-damen (3)
Hr. Skægs hotel - Safari-damen (3) Hr. Skæg får travlt med at finde eksotiske danske dyr til en rig kvinde fra Uganda, som vil på Danish Safari. Hun elsker dyr, men dyr elsker ikke hende. Mon det lykkes for Hr. Skæg at finde et kæledyr til hende?

12:45  

Kika og Bob (1)
Kika og Bob (1) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

12:55  

Junglebogen (34)
Junglebogen (34)

13:10  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at kalkuner sover i træerne? Ta' med Lille Nørd på kalkuneventyr og se, om Anders og Katrine lærer at tale kalkunsprog.

13:40  

Sikker & Søn II (6)
Sikker & Søn II (6) Sikker & Søn holder øje med fodgængerne i trafikken. Fodgængere hører til på fortovet, men hvad så, hvis der ikke er noget fortov? De leger vandkamp og lærer, at ved en vej uden fortov er det smart at gå i venstre side af vejen. Så kan man nemt se bilerne, der kommer imod dig.

13:50  

Luk op Luk i - DRØMME
Luk op Luk i - DRØMME Thomas har altid vidst, at han skal være megastjerne. Det er hans største drøm. Jakob synes, drømme er for usikre. Så er det bedre at have en plan. Og hans plan er at blive pensionskassedirektør. Eller det er i hvert fald hans forældres plan. Thomas insisterer på, at Jakob må drømme om et eller andet, og sammen kigger de ind i Thomas' magiske krystalkugle for at finde ud af, hvad Jakobs drøm er.

14:10  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

14:20  

Kanonkongen Freja (6:8)
Kanonkongen Freja (6:8) Det er lørdag, men alligevel kigger Frejas lærer lige forbi. Bare for at sludre lidt måske gå en tur med Freja. Dét orker Freja ikke, og hun får far lokket til at sige, at de da skal en tur på stranden med Asger. Asger har godt nok ikke rigtig lyst til at komme stranden, men Freja insisterer. Og af sted kommer de. Med kanonkongedragt i tasken og en gammel slidt parasol. Desværre er fars gamle chef også på stranden, men da både chefens mega fede gummibåd og Frejas kanonkongedragt forsvinder må far træde til som den helt han alligevel er ... engang i mellem. 'Kanonkongen Freja' er skrevet af Emil Nygaard Albertsen, Simon Oded Weil og Natasha Arthy. Serien er instrueret af Natasha Arthy og har bla. Anders W. Berthelsen og Anette Støvelbæk på rollelisten.

14:40  

Dora udforskeren
Dora udforskeren

DR1

15:01  

Hercule Poirot: De låste døre
Hercule Poirot: De låste døre Krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) Året er 1917. Hastings besøger sine gamle venner familien Cavendish på deres landsted. Her møder han en gammel bekendt - nemlig den lille detektiv Hercule Poirot, som han kender fra sin tid i Belgien. Og da husets frue findes død af forgiftning, må Poirot og Hastings opklare deres allerførste mysterium sammen.

16:45  

Landsbyhospitalet (73)
Landsbyhospitalet (73) Forstanderinden farer i flint, da hun opdager, hvad Susie har bedrevet. Dr. Burnett kæmper med hele to dilemmaer. Og mr. Rose får en krise, da tingene hverken går som planlagt på golfbanen eller operationsstuen.

17:35  

Jordemoderen VII (5:10)
Jordemoderen VII (5:10) Londons East End i starten af 1960'erne. Med tilknytning til et nonnekloster hjælper en gruppe jordemødre, sygeplejersker og nonner den fattige bydels gravide kvinder.

DR2

15:00  

Dronning Margrethe (1:2)
Dronning Margrethe (1:2) Dansk portræt fra 2012 Dronning Margrethe ser tilbage på nogle af de danmarkshistoriske begivenheder fra hendes levetid, der har sat særlige spor i hendes erindring, og som har haft betydning for hendes opfattelse af Danmark og danskerne. Vi inviteres indenfor i tv-stuen på Fredensborg Slot, hvor Dronningen kommenterer gamle arkivoptagelser og deler sine egne, personlige minder fra begivenhederne. Hvordan oplevede Dronningen besættelsen, Jens Otto Krags afgang som statsminister og fodboldsejren ved EM i 92? Sendt første gang 08.01.2012

16:00  

Dronning Margrethe (2:2)
Dronning Margrethe (2:2) Dansk portræt fra 2012 I sin tv-stue på Amalienborg oplever Dronning Margrethe gamle tv-klip fra de sidste 70 år og tager os med tilbage til de begivenheder, der i særlig grad har hæftet sig i Dronningens hukommelse. Dronningen fortæller, hvordan hun oplevede blandt andet mordet på Kennedy, Berlinmurens fald og terrorangrebet på World Trade Center. Sendt første gang 09.01.2012

17:00  

Matador - Hr. Stein
Matador - Hr. Stein "Hr. Stein - 1943" Da de danske jødeforfølgelser sætter ind, kommer hr. Stein, den stilfærdige, jødiske bogholder i Korsbæk Bank, i fare, men Maude Varnæs træder uventet i karakter og redder ham i sikkerhed til grisehandlerens hus. Den lokale modstandsbevægelse sprænger tyskernes vognpark i luften, og Oluf Larsen må 30 dage i fængsel for upassende billedkunst på sit lokum. Til Ulriks store sorg gifter Ellen Skjern sig med Mogens Lamborg. Mads Skjern: Jørgen Buckhøj. Oluf Larsen: Buster Larsen. Katrine Larsen: Lily Broberg. Ingeborg: Ghita Nørby. Kristen Skjern: Jesper Langberg. Hans Chr.Varnæs: Holger Juul Hansen. Maude Varnæs: Malene Schwartz. Stein: John Hahn-Petersen. Elisabeth Friis: Helle Virkner. Vicki: Sonja Oppenhagen. Herbert Schmidt: Paul Hüttel. Agnes: Kirsten Olesen. Laura: Elin Reimer. Iben Skjold Hansen: Ulla Henningsen. Dr. Hansen: Ove Sprogøe. Manuskript: Lise Nørgaard. Instruktion: Erik Balling.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:05  

Gurli Gris VII (50)
Gurli Gris VII (50)

15:10  

Gurli Gris VII (51)
Gurli Gris VII (51)

15:15  

Simon
Simon

15:20  

Simon
Simon

15:25  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:45  

Vidundervovsen Vaffel (17)
Vidundervovsen Vaffel (17) Vaffel er sløj

16:00  

Ræv og Hare
Ræv og Hare

16:10  

Trulli-land
Trulli-land

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:35  

Paw Patrol IV (25)
Paw Patrol IV (25)

17:00  

Vilde vidunderlige dyr
Vilde vidunderlige dyr En halsbåndmus er på nattejagt efter noget at spise. Den finder et lækkert agern og begynder at gnaske. Men en stor hornugle hører det, så musen må flygte fra uglen, for ikke selv at blive spist.

17:05  

Hr. Skægs hotel - Den uheldige dame (2)
Hr. Skægs hotel - Den uheldige dame (2) Hr. Skæg hører et brag fra receptionen. En meget uheldig dame fra Færøerne er ankommet. Hun ødelægger alt, hun kommer i nærheden af. Hr. Skæg prøver at hjælpe hende af med uheldet ved at finde på ting, der kan bringe held.

17:20  

Bamselægen - Tarmene (6)
Bamselægen - Tarmene (6) Av, av, av. Bamsen Oscar har fået forfærdeligt ondt i maven efter at have spist Isabells fredagsslik. Derfor har Isabell ringet efter Bamselægen Sandra, som er specialist i syge bamser. Bamsen Oscar skal undersøges på Bamsehospitalet, og Isabell skal hjælpe til. Oscars tarme snakker rigtig meget, så noget tyder på, at han skal en tur i bamsescanneren. Kig med og se om Isabell og Sandra finder ud af, hvad Oscar fejler. Bare det ikke er alvorligt.

17:45  

Sofus III (1)
Sofus III (1) Bamsen Sofus besøger et barn og oplever en spændende dag sammen med barnet. Sofus lander hos Selma, som skal til frisør og bagefter skal hun vælge en hårbøjle i en butik.

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

18:55  

Vores Vejr
Vores Vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

DR2

18:20  

Clinton-affæren: Skandalen der splittede USA
Clinton-affæren: Skandalen der splittede USA Republikanerne presser på for at få Clinton til at gå af som præsident. Men Clintons skæbne ligger i Senatets hænder. En ny kvinde, Juanita Broaddricks, står frem med beskyldninger om voldtægt begået af Clinton i 1978. Disse beskyldninger får negativ indflydelse på Hillary Clintons valgkampagne i 2016.

19:00  

Nordamerika med Simon Reeve - Californiens kyst
Nordamerika med Simon Reeve - Californiens kyst Simon Reeve fortsætter sin tur gennem Nord- og Sydamerika. Denne gang rejser han gennem Californien, hvor afstandene er enorme og kontrasterne ligeså. Her klatrer han i nogle af verdens højeste og ældste træer - rødtræerne, får indblik i områdets altødelæggende skovbrande og oplever livet som illegal landarbejder. Og i Los Angeles følger han gadelægerne, når de forsøger at hjælpe byens 45.000 hjemløse.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:15  

Pax' jordiske eventyr III (10:10)
Pax' jordiske eventyr III (10:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde som fisker i en fiskehavn. Hun lander i en båd, bliver fanget i fiskenettet, får en bøje i hovedet, smider pinde i vandet - og driver den sure Tante til vanvid.

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven

18:40  

Pyjamasheltene II (43)
Pyjamasheltene II (43)

18:53  

Leon
Leon

18:56  

Leon
Leon

19:00  

Wild Kratts
Wild Kratts

19:20  

Svampebob Firkant VII (16)
Svampebob Firkant VII (16) Havets bondeknolde + Svampen og vulkanen

19:45  

Vi' bare bjørne III (45)
Vi' bare bjørne III (45)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:26  

Lægens bord - Corona
Lægens bord - Corona Peter Qvortrup Geisling opdaterer på dagens Coronavirus-udvikling i Danmark, og vil sammen med eksperter svare på dagens vigtigste spørgsmål vedrørende vores sundhed og liv.

22:00  

Lewis: Hvem dræbte Mary?
Lewis: Hvem dræbte Mary? En forretningskvinde findes myrdet, og hun bliver langt fra morderens sidste offer. For at fange gerningsmanden må Lewis og Hathaway først afsløre en flere årtier gammel hemmelighed. Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Laura Hobson: Clare Holman. Instruktion: Metin Hüseyin.

23:25  

Løvens Hule Storbritannien XVI (3:16)
Løvens Hule Storbritannien XVI (3:16) Løverne har skærpet deres sanser. Kan to madiværksættere få investorerne til at satse på deres håndlavede pastaretter? Bliver det en legendarisk karpefisker, der indfanger en løve med sin lokkemad? Eller må iværksætterne gå hjem uden bid?

DR2

21:10  

Woodstock - tre dage der forandrede en generation
Woodstock - tre dage der forandrede en generation Nøgne hippier, store bands og stoffer. I 1969 samledes næsten en halv million mennesker på en mark nord for New York. De kom for at høre deres livs koncert, men oplevede et kulturelt højdepunkt, der kom til at definere dem som generation. Nu, 50 år efter, vender vi tilbage til den ikoniske festival - der på trods af regn, mangel på toiletter og mad, forløb uden problemer. Et skelsættende historisk øjeblik fyldt med kærlighed, fred og musik.

22:30  

Hillary (3:4)
Hillary (3:4) Efter store nederlag i Washington skaber Hillary sig en ny identitet som feministisk ikon. Men samtidig må hun deale med utroskab og sexskandaler i sit ægteskab. Skandaler, der kommer til at påvirke hendes præsidentkampagne mod Donald Trump 20 år senere.

23:30  

Pakistans dødelige blasfemilov
Pakistans dødelige blasfemilov Den religiøse leder Khadim Hussain Rizvi har en mission: at bevare Pakistans blasfemilov. En lov, der foreskriver livsvarigt fængsel eller dødsstraf til enhver, som vanhelliger, besudler eller krænker Profeten eller Koranen. Med millioner af fanatiske tilhængere i ryggen presser Rizvi på for at få mere magt og vinde det kommende valg. Imens han dømmer de kritikere, der forsøger at ændre loven, til døden.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:25  

Hercule Poirot (15)
Hercule Poirot (15) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Mysteriet i Cornwall". En kvinde tror, at hendes mand vil forgifte hende, og der er vist noget om snakken.

01:35  

I farezonen (30:61)
I farezonen (30:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

02:30  

Bonderøven 2013 (4)
Bonderøven 2013 (4) Forårstravlheden har meldt sig i køkkenhaven, hvor Frank opformerer ribsbuske, beskærer hindbærbuske og gøder med både aske og møg. Frank er på besøg i en helt speciel skov, en skov af cypresser, som han har fået lov til at fælde. Og så er der kommet nye gedekid på Kastanjegården. Sendt første gang 07.02.13

03:00  

Hammerslag 2014 (11)
Hammerslag 2014 (11) Hammerslag er i hovedstaden. Første stop er på Frederiksberg, hvor mæglerne får en svær opgave - et helt specielt beliggende byhus. Herefter går turen til Amager. Hvad mon en toværelses lejlighed koster? Vi slutter centralt i København med en helt fantastisk lejlighed - prisen? Se Hammerslag og gæt med! Sendt første gang 30.09.14

03:45  

Skattejægerne
Skattejægerne I marskandiserbutikken Lykkegaard i Nordjylland gør Mads Ejlersen og Jens Guldsmed-Thomsen klar til sæsonåbning. Butikken bugner af "nye gamle varer", og kunderne står i kø. Retro-forhandlerne Helle Vilsbæk og Michael Christiansen besøger sjællandske kolleger, og falder pladask for brugt interiør fra en stor amerikansk kaffe-kæde. Og så er Rikke Fog og Frede Rasmussen taget på indkøbstur i Jylland for at finde sjove og sjældne ting til butikken.

DR2

00:45  

The 4th Estate - Trump, løgn og nyheder (3:4)
The 4th Estate - Trump, løgn og nyheder (3:4) Efter de voldsomme begivenheder i Charlottesville i august 2017, og Trumps manglende fordømmelse af de hvide racister, lykkes det præsidenten yderligere at dele befolkningen ved i en tale at lægge hele ansvaret for landets problemer på den 'uhæderlige presse'. New York Times fortsætter med at dække præsidentens forbindelser til Rusland og Steve Bannons afgang fra Det Hvide Hus. Dokumentaristen Liz Garbus følger arbejdet på avisen og skildrer de udfordringer, triumfer og faldgruber, der ligger i at dække en præsident, der har erklæret krig mod den frie presse.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, BALLERUP.info. Alle rettigheder forbeholdes.
0410122629