Ballerup
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: tirsdag d. 14. april 2020

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: tirsdag d. 14. april 2020

DR1

00:55  

Taggart: Hjemve
Taggart: Hjemve En polsk immigrant bliver fundet skudt på byggepladsen, hvor han arbejdede som sikkerhedsvagt. Få timer senere findes en polsk hotelreceptionist skudt på en parkeringsplads. Er mordene racistisk motiverede? Taggart-holdet går på jagt efter svaret. Matt Burke: Alex Norton. Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Stuart Fraser: Colin McCredie. Instruktion: Pat Harkins.

01:50  

I farezonen (27:61)
I farezonen (27:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

04:35  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:55  

Skattejægerne
Skattejægerne Pauli Tvillings hjerte banker for smukke gamle kjoler i udsøgte stoffer og tidstypisk design. Og på messen København Vintage leder han med lys og lygte efter særlige 1920´er kjoler. Retro-møbelforhandler Simon Krogsgaard har sagt ja til at stå for rydningen af et flyttebo ved Fredericia. Han håber, at hjemmet vil byde på både gode møbler og kuriøse samlerobjekter. Antikvitetshandlerne Margit og Jesper Damgaard-Lauritsen besøger en kvinde, som har flere interessante malerier til salg. Og de bliver særligt fristet af en ægte Skagensmaler.

06:30  

Dage i haven (2:3)
Dage i haven (2:3) Den store bryllupsdag nærmer sig, og brudeparret hjælper til med forberedelserne i haven. Det er også tid til, at John høster, som han har sået, og Tareq skal indvie sin nye lerovn.

07:35  

Søren Ryge: Øen, manden og ørnen
Søren Ryge: Øen, manden og ørnen Vi er på besøg på den lille ø Vorsø i Horsens Fjord, hvor naturen har fået lov til at bestemme alt i næsten 100 år. Engang husede den Danmarks største skarvkoloni. Nu er havørnen også vendt tilbage.

08:05  

Landsbyhospitalet (69)
Landsbyhospitalet (69) Sygeplejersken Stella og ambulanceføreren Frankie er begyndt at planlægge deres fremtid sammen. Men deres drømme om et liv sammen trues, da de bliver kaldt ud til en større ulykke.

08:55  

Landsbyhospitalet (70)
Landsbyhospitalet (70) Aluns nye band bliver en dundrende succes. Dr. Burnett indrømmer sine følelse for sygeplejersken Marian. Hospitalsdirektør Carnegie trækker i trådene for at få transporteret en patient til The Royal i flyvende stil. Og Lizzie møder en kær bekendt.

DR2

01:15  

Erikos verdener
Erikos verdener Japanske Eriko Makimura er dygtig på et piano. Hendes kunst og performances forener det groteske og det forfinede. Men perfektionismen har haft sin pris. Efter en strengt disciplineret opdragelse og en barndom med ydmygelser og en længsel efter at komme væk, er Eriko endelig på vej til at finde og acceptere sig selv - og til at genfinde sin passion for klaveret og den klassiske musik.

07:00  

Morgengymnastikken
Morgengymnastikken Vågn op - klokken er lidt i hop. Få en dejlig start på din dag med DR3s 'Morgengymnastikken'. I dette afsnit underviser Barthelot i 'Rytmisk Udtryk'. Hop med!

07:30  

Morgengymnastikken
Morgengymnastikken Vågn op - klokken er lidt i hiphop. Få en dejlig start på din dag med DR3s 'Morgengymnastikken'. I dette afsnit underviser Simone i 'Dans'. Vrik med!

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Hospitalsskibet - Storebæltsfærgens nye mission (1:4)
Hospitalsskibet - Storebæltsfærgens nye mission (1:4) Den tidligere storebæltsfærge Dronning Ingrid er blevet ombygget og forvandlet til et hospitalsskib. Hun sejler nu langs Afrikas kyst og giver gratis lægehjælp til den fattige lokalbefolkning. I Madagaskar tager den danske sygeplejerske Elisabeth sig af Victorine, der skal have fjernet en stor tumor fra hendes kæbe. Imens genser den danske styrmand Milan den tidligere færge, der er grunden til, at han selv blev sømand.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Søpapegøjernes ø II (4)
Søpapegøjernes ø II (4)

05:10  

Minisekterne (18)
Minisekterne (18) Fransk animationsserie om insekternes verden.

05:20  

Masha og Bjørnen (7)
Masha og Bjørnen (7) Det søde liv

05:30  

Ramasjang Mysteriet II (2)
Ramasjang Mysteriet II (2) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

06:00  

Ernest & Celestine (22)
Ernest & Celestine (22)

06:10  

Bamselægen - Hovedet (5)
Bamselægen - Hovedet (5) I dag kører Sandra ud i sin bamselance, for at hente Amanda. Hun ved ikke hvorfor hendes Bamse Hundi har så ondt i hovedet. Heldigvis kommer Sandra og henter dem og der går ikke længe, før de finder ud af, hvad der er galt med Hundi.

06:35  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:40  

Superhelten Sprinter Galore (22)
Superhelten Sprinter Galore (22)

06:50  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

07:00  

Gurli Gris II (51)
Gurli Gris II (51) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:05  

Gurli Gris II (52)
Gurli Gris II (52) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:10  

Simon
Simon

07:20  

Oda Omvendt II (2)
Oda Omvendt II (2) Oda Omvendt er bekymret over, at Balder har fundet sit sorte tøj frem igen. I børnehaven har Stine og de andre børn det sjovt med at lege med ler, men Amalie fra Allerhøjeste sted har pålagt Balder alle opgaver i børnehaven, og hun truer med at lukke børnehaven, hvis børnene ikke lærer at have travlt. Derfor herser både Balder og Stines fædre med hende og vil ikke lade hende lege færdigt. Men Stine henter hjælp hos Oda Omvendt, og med Odas tidszapper får Stines fædre et ordentlig skud børnetid, så alle bliver glade. Men så får Balder en lumsk idé.

07:30  

Didrik Drage (13)
Didrik Drage (13)

07:45  

Motor Mille på maskintur (6)
Motor Mille på maskintur (6) Motor Mille elsker store maskiner. Også dem der kan flyve. Men hun er nødt til at indrømme overfor gadens børn, at hun aldrig har lært at flyve en helkopter. Så hun aftaler med dem at lære det på en dag, så hun kan leve op til sit navn. Men hvordan får man egentlig en helikopter op i luften? Og hvordan styrer man den?

08:00  

Tib & Tumtum
Tib & Tumtum

08:15  

Pax' jordiske eventyr (1:10)
Pax' jordiske eventyr (1:10) Den skøre Pax lander på den fremmede planet Jorden og kæmper med Den sure dame om den forsvundne maskine. Pax hypnotiseres af chokoladehjulet, falder i søvn i rutschebanen og stopper hovedet i candyfloss maskinen. Vil hun lykkes på trods af alle forhindringer med at få den forsvundne maskine med op i rumskibet?

08:30  

Sprinter Galore III - Søskendekærlighed (7)
Sprinter Galore III - Søskendekærlighed (7) Magnus gider ikke have en lillesøster alligevel og er sur, da han sendes på tur med hende i barnevognen. Han møder Viola og bliver så optaget af at lege, at han glemmer alt om lillesøster, og da han igen kommer i tanker om hende og vil kigge til hende, er lillesøster forsvundet. Pludselig drejer alt i Magnus' verden om, at få lillesøster tilbage - og så er det jo godt, man har en superhelt ved hånden.

08:55  

TV AVISEN for dyr - Abegemmeleg og Dyrenes MGP (15)
TV AVISEN for dyr - Abegemmeleg og Dyrenes MGP (15) Dagens vilde nyhed er, at den tredobbelte abe-mester i gemmeleg endelig er blevet fundet. Reporteren Stefan besøger Boris, der siger at han er meget farligere og bedre til at holde vagt end en vagthund. Stefan er derfor spændt på at finde ud af hvad for en slags farlig dyr Boris er. Det bliver endelig afsløret, hvem der har vundet Dyrenes MGP. Og så er der selvfølgelig også en vejrudsigt med vejrhanen Verner. Hvis han ellers kan huske, hvad han skal sige.

 
DR1

09:40  

Jordemoderen VII (2:10)
Jordemoderen VII (2:10) Londons East End i starten af 1960'erne. Med tilknytning til et nonnekloster hjælper en gruppe jordemødre, sygeplejersker og nonner den fattige bydels gravide kvinder.

10:35  

Antikkrejlerne XX (6:25)
Antikkrejlerne XX (6:25) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på auktion. Hvem får det største overskud?

11:20  

Antikkrejlerne XX (7:25)
Antikkrejlerne XX (7:25) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på auktion. Hvem får det største overskud?

DR2

09:00  

Guldkorn 1980'erne: 1987
Guldkorn 1980'erne: 1987

09:20  

DR2 Klassisk: Beethovens Eroica
DR2 Klassisk: Beethovens Eroica Se den italienske dirigent Fabio Luisis første danske optræden med DR SymfoniOrkestret, som han i dag er chefdirigent for. På programmet er Beethovens berømte Eroica-symfoni, et visionært mesterværk fra de store revolutioners tid. P2-vært Mathias Hammer introducerer koncerten, som er optaget i DR Koncertsalen i 2011.

10:20  

Vores Verdensarv: Monumenterne i Jelling
Vores Verdensarv: Monumenterne i Jelling Jelling-monumenterne er et af de 3 Verdenskulturarv steder i Danmark. Men hvorfor er to bunker jord og to gamle runesten umistelige for menneskeheden? Liv Thomsen prøver at samle puslespillet i Jelling. Sendt første gang 06.09.09

10:50  

Besat af USA - 00erne
Besat af USA - 00erne Hvad enten det gælder storpolitik, fikse dansetrin, nye modediller eller teknologi har vi danskere igennem mange årtier vendt et fascineret blik vestover. Vi kommer i kontakt med USA dagligt og det er blevet en naturlig del af vores liv, at skulle forholde os til Amerika. Her i præsidentvalgåret fortæller vi historien om vores storebror/lillebror forhold som er gået op og ned, men som aldrig er ligegyldigt eller kedeligt. Støvet fra terrorangrebet d. 11. september har knap lagt sig, før vores amerikanske allierede kalder på assistance i "Krigen mod terror". Vi skal nu finde ud af, om vi vil følge storebror i krig. Men vi bliver også væltet bagover af en regulær tech-tsunami, der ikke blot ændrer det dansk-amerikanske forhold, men hele verden.

11:35  

Der er et yndigt land - den nordsjællandske kyst
Der er et yndigt land - den nordsjællandske kyst Når du lukker øjnene, hvad er det så for et Danmark, du ser? Er det brede bøge, grønne lunde og sejlernes tusindtal? Sådan malede guldaldermalerne Danmark - overdådigt, smukt, og struttende af stolthed og fædrelandsfølelse. Men hvor finder man egentlig de landskaber, som 1800-tallets malere kaldte det ægte danske? I fire programmer går dramatikeren Line Knutzon og kulturjournalisten Chris Pedersen vores kendte og elskede landskabsmalerier efter i sømmene. For findes maleriernes Danmark i virkeligheden - eller viser de snarere det Danmark, vi stadig drømmer om? I dette program tager Chris Pedersen og Line Knutzon til guldaldermalernes absolutte yndlingsmotiv, Nordsjælland, og undersøger, hvorfor kunstneren Johan Thomas Lundbye malede kysten, som han gjorde.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet II (9)
Flaskepost fra Stillehavet II (9) Jack og Ivy flytter på land. Det er mærkeligt at sove på et gulv, der ikke bevæger sig. De spiser lokal frokost, er til spydkonkurrence, går i kirke og viser film. Det er skønt at være sammen med vores gamle venner igen

09:20  

Stop! (1)
Stop! (1) Klara vil være sørøver i børnehaven i dag, men hendes forældre tvinger hende til at have sit almindelige tøj på. Det vil Sørøver-Klara ikke finde sig i.

09:25  

Stop! (2)
Stop! (2) Klaras far har bagt nogle virkelig gode boller til hendes navnedag. Klara vil gerne spise dem med det samme, men far siger, hun må vente til i morgen. Hvis bare Klara kunne gøre, så det blev i morgen nu...

09:30  

OpFinn (3:3)
OpFinn (3:3) Peter Pølse har stjålet Finns "robotfar". Finn er fast besluttet på at få den tilbage, men det bliver ikke så let. Og der venter en stor overraskelse for Peter Pølse. Benny og Finns mor kan stadig ikke forstå, hvorfor de altid får forbindelse til hinanden, uanset hvem de ringer op. Medvirkende: Finn: Michael Lundbye Slebsager. Finns mor: Helle Dolleris. Benny: Michael Carøe. Fie: Cecilie Maria Kallestrup. Peter Pølse: Ulrik Emil Brorson. Peter Pølses far: Anders Kjellerup Kock. Manuskript: Ole Fick. Instruktion: Dorte Laumann.

09:55  

Vi er Pelle og Maise - søndag (2)
Vi er Pelle og Maise - søndag (2) Maise får en veninde på besøg, og de skal lege fine damer. De sminker sig og klæder sig ud med mors tasker og flotte ting. De får lækre jordbærdrinks og leger, at de går til fest og danser.

10:00  

Ramajetterne II (5)
Ramajetterne II (5) Der er travlhed i lufthavnen, og når selveste Onkel Reje skal ud at rejse, skal han naturligvis have VIP-behandling. Alle får spændende opgaver undtagen Flummer, der udtænker en drilsk plan.

10:25  

Mit kæledyr - en snog
Mit kæledyr - en snog Mike er 8 år og drømmer om at få en kornsnog. I dag får han besøg af 9-årige Lucca, der ved alt om, hvordan man passer sådan en lille fyr. Mikes mor og far kigger med og vurderer, om Mike måske er ved at være gammel nok til at få sin store drøm om et kæledyr opfyldt. Vært: Silja Okking.

10:35  

Skæg med bogstaver - M
Skæg med bogstaver - M Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet M, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog, og så mangler han en maske på sin øde ø.

11:00  

Kaj og Andrea - og et reklameeventyr
Kaj og Andrea - og et reklameeventyr Karla, Kaj og Andrea ved ikke rigtigt, om de skal tro på alt det, TV-reklamerne lover. Men de er helt enige om én ting: Reklamer midt i deres spændende eventyr er en pest!

11:30  

Bamses billedbog
Bamses billedbog Hvad skal en Bamse finde på, når Luna og Aske bliver uvenner?

DR1

12:05  

Bonderøven 2013 (2)
Bonderøven 2013 (2) I køkkenet på Kastanjegården indvier Theresa og Frank den nye pølsemaskine, hvor de ved fælles hjælp laver både pølser og spegepølser af kød fra de slagtede lam og grise. Frank tager på savværk for at save de store bjælker til stuehuset. Og endelig tændes der op i den store kalkovn - ikke for at brænde kalk, men for at ryge pølser og skinker. Sendt første gang 24.01.13

12:35  

Kender Du Typen? - Med pallesofa og poseklemmer
Kender Du Typen? - Med pallesofa og poseklemmer Hvem er det, som ikke er bleg for at bruge en poseklemme som hårspænde? Livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup skal gætte, hvem der bor i et vaskeægte "DIY-hjem", og som kaster sig over nogle ganske alternative hobbies sammen med sin mand, når Kender Du Typen? besøger det nordøstlige Amager. Vært: Mads Steffensen

13:20  

Hammerslag 2014 (9)
Hammerslag 2014 (9) I aften er Hammerslag i Danmarks sydøstlige hjørne. Første stop er lidt udenfor Sakskøbing på Lolland. Hvad mon et sommerhus, en såkaldt flexbolig, koster på disse kanter? Aftenens anden bolig ligger i Hasselø på Falster, og er en kæmpevilla på mere end 300 m2. Det tog lang tid at sælge den, men hvad blev prisen? Vi slutter i Guldborg med en villa lige ud til vandet. Vil du gætte med på prisen? Se Hammerslag! Sendt første gang 16.09.14

14:15  

I hus til halsen VI (2)
I hus til halsen VI (2) Da familieidyllen bristede endte de i et salgsmareridt. Det unge par, Britt og Thomas, drømte om et hus med plads til den helt store børneflok. Men for to år siden bristede drømmen og parret gik fra hinanden. Siden har deres 234 m2 store hus nær Åbenrå været til salg. Det manglende hussalg har store konsekvenser for parret og deres lille datter. Britt kæmper for at holde huset fri fra at ende på tvang, mens Thomas, der stadig betaler til huset, går ned med stress efter at have arbejdet døgnet rundt i tre forskellige jobs. Britt og Thomas har derfor kontaktet ejendomsmægler Jesper Nielsen og designer Søren Vester, i håb om, at duoen kan skabe fornyet interesse for det store familiehus på det træge sønderjyske boligmarked.

DR2

12:05  

På sporet af dronningerne - 600 års Danmarkshistorie (1:6)
På sporet af dronningerne - 600 års Danmarkshistorie (1:6) I den anledninger drager Liv Thomsen ud på en rejse i sporet af de danske dronninger. Hun møder seks fascinerende, farverige og vidt forskellige dronninger, som alle har sat deres aftryk på Danmarkshistorien. I første program handler det om Margrethe den 2.s navnesøster, som regerede i middelalderen. Margrethe den 1. var en genial politisk statsmand og strateg, som formåede at samle Danmark, Norge og Sverige i ét rige. Hun levede i en tid, hvor pesten, krige, sørøvere og kriser hærgede landene, men hvor kvinder rent faktisk kunne opnå religiøs, kulturel og politisk magt. Sendt første gang 04.01.12

12:45  

På sporet af dronningerne - 600 års Danmarkshistorie (2:6)
På sporet af dronningerne - 600 års Danmarkshistorie (2:6) Dronning Elisabeth er det fornemmeste bytte, en dansk konge nogensinde har nedlagt. Af så fornem slægt at det meste af Europa i 1400-1500 tallet blev regeret af hendes familie. I begyndelsen var hun intet andet end en adgangsbillet til mere magt og jord. Og måtte dele sin ægtemand Christian 2. med frillen Dyveke og hendes mor Sigbrit. Liv Thomsen fortsætter sin rejse i sporet på de danske dronninger. Endnu engang møder hun nogle overraskende magtfulde kvinder og prøver at se bag myterne - og nogle meget frække kalkmalerier. Sendt første gang 11.01.12

13:25  

Dronningen tager imod (1:5)
Dronningen tager imod (1:5) Dronning Margrethe fortæller i et uformelt møde med Piet van Deurs på Amalienborg om de sidste oldenborgske konger og menneskeskæbnerne bag kongekronerne. Om Frederik den Sjette, der regerede i for landet så hårde tider og om Christian den Ottende, der først blev konge af Norge, men hurtigt måtte abdicere og siden vente 25 år på den danske trone. Sendt første gang 2000

13:55  

Dronningen tager imod (2:5)
Dronningen tager imod (2:5) Dronning Margrethe fortæller denne gang Piet van Deurs om den nye kongelinje, der med Christian den Niende kommer på tronen, lige før krigen bryder løs og koster os Sønderjylland. Men hvor det danske kongehus til gengæld knytter stærke forbindelser udover hele Europa med Christian den Niende og Dronning Louise som "Europas svigerforældre". Dronningen fortæller også om Frederik den Ottende, der måtte vente umanerligt længe på at blive konge. Sendt første gang 2000

14:25  

Dronning Margrethe af Danmark
Dronning Margrethe af Danmark Den danske kongefamilie anno 1974 byder på glimt fra dronningens private og officielle hverdag. Programmet blev lavet i samarbejde med BBC og følger dronningen på besøg på Færøerne, ved den svenske konges begravelse samt ved dronningens første nytårskur i 1974.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:00  

Skæg med matematik (1)
Skæg med matematik (1) Hr. Skæg holder pølsefest, synger om gemmeleg, konkurrerer i kuglestød og besøger etagerne for Sten-Saks-Papir samt Sko & Sand i Det Lille Storcenter.

12:30  

Hr. Skægs hotel - Rummanden (1)
Hr. Skægs hotel - Rummanden (1) Hr. Skæg ser et mærkeligt væsen træde ind i receptionen. Men det viser sig at være en rar russisk rummand. Han er løbet tør for mad og savner nogle at snakke med. Hr. Skæg lærer at lave space food, og rummanden er glad for at have nogen at spise sammen med.

12:45  

Kika og Bob (25)
Kika og Bob (25) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

12:55  

Junglebogen (32)
Junglebogen (32)

13:10  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at dræbersnegle er farlige? Ta' med Lille Nørd på skovtur og se, om det lykkes Anders at få sneglene til at æde hans salat.

13:40  

Sikker & Søn II (4)
Sikker & Søn II (4) Sikker & Søn holder øje med lyset på køretøjerne. Både forfra og bagfra. De ender et mørkt sted, hvor de kan se, hvordan det fungerer, når man har hvidt lys foran og rødt lys bagpå. Så kan man se, om et køretøj er på vej væk fra dig eller på vej imod dig.

13:50  

Luk op Luk i - FARVEL
Luk op Luk i - FARVEL Katrine skal sige farvel til sin ven Magnus, der skal flytte til en anden by. Det er hun ked af, men Sofie hjælper hende med at se, at farvel også er på gensyn. Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at sige farvel.

14:10  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

14:20  

Kanonkongen Freja (4:8)
Kanonkongen Freja (4:8) Asger har fødselsdag, men der er ingen fest. For Asgers mor vil ikke have at Asger får slik og sukker. Og når der ikke er søde sager til en fødselsdagsfest, er der ingen der gider komme. Heldigvis har Freja en ide. De kan bare holde fødselsdagfest hjemme hos hende. Der må man nemlig gerne spise slik. De to venner beslutter at holde en udklædnings-fødselsdagsfest og inviterer hele kvarterets unger. Det bliver en fantastisk fest indtil Freja kommer til at sige noget til Asger, der ikke er helt rigtigt. Og pludselig vakler venskabet mellem de to. 'Kanonkongen Freja' er skrevet af Emil Nygaard Albertsen, Simon Oded Weil og Natasha Arthy. Serien er instrueret af Natasha Arthy og har bla. Anders W. Berthelsen og Anette Støvelbæk på rollelisten.

14:40  

Dora udforskeren
Dora udforskeren

DR1

15:00  

Hercule Poirot (17)
Hercule Poirot (17) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Dobbelt synd" Poirot nægter at deltage i efterforskningen, da en kvinde mister nogle kostbare miniaturer. Han har nemlig besluttet sig for at træde af. Men kan han nu alligevel lade være med at blande sig, når sagen først ruller?

15:50  

Hercule Poirot (18)
Hercule Poirot (18) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Den billige lejlighed". Da et ungt par får tildelt en luksuslejlighed til ren spotpris bliver Hercule Poirot mistænksom. Noget er ikke helt, som det skal være.

16:45  

Landsbyhospitalet (71)
Landsbyhospitalet (71) En dristig eventyrer gør en interessant opdagelse, da han bliver indlagt på The Royal. Jack Bell klarer ærterne, da hospitalets varmtvandsbeholder springer læk. Og en nyslået bondefamilie opdager, at livet på landet ikke er nogen dans på roser.

17:35  

Jordemoderen VII (3:10)
Jordemoderen VII (3:10) Londons East End i starten af 1960'erne. Med tilknytning til et nonnekloster hjælper en gruppe jordemødre, sygeplejersker og nonner den fattige bydels gravide kvinder.

DR2

15:15  

Dronningens slotte - Amalienborg (1)
Dronningens slotte - Amalienborg (1) Dansk serie fra 2016 Dronning Margrethe slår dørene op og byder os indenfor til et unikt indblik i fire af Kongehusets mest berømte slotte og boliger. På nært hold følger vi en veloplagt Dronning Margrethe, der viser rundt og passioneret fortæller om de storslåede, guldbelagte riddersale, og lukker op til et sjældent indblik i mange af de private kamre, hvor tv-kameraerne ellers ikke kommer. Dronning Margrethe viser rundt i hendes egne to palæer på Amalienborg. Vi er med hende på mezzaninen under taget, hvor hun fortæller om sin egen indretning af de små gæsteværelser til de store festsale, som ofte danner rammen ved repræsentationer, fester og officielle gøremål. Sendt første gang 06.03.2016

16:00  

Alletiders dronning
Alletiders dronning Dansk portræt fra 2000 Den 16. april 2000 fejrer Danmark Dronning Margrethe, som fylder 60 år. DR tegner her et portræt af vores moderne monark: en intellektuel dronning, en kunstnerisk dronning, en pligtopfyldende dronning og en dronning, som er til fest og farver. Sendt første gang 16.04.2000

17:00  

Matador - Lauras store dag
Matador - Lauras store dag "Lauras store dag - forår 1940" Mens Agnes har sagt op og startet egen virksomhed, får Laura medalje for lang og tro tjeneste. Tyskerne invaderer Danmark, og Herbert må atter flygte. Viggo Skjold Hansen lejer sit garageanlæg ud til tyskerne, men også Mads Skjern forbereder sig med Jørgen Varnæs som mellemmand på de nye tider. Mads Skjern: Jørgen Buckhøj. Oluf Larsen: Buster Larsen. Katrine Larsen: Lily Broberg. Ingeborg: Ghita Nørby. Kristen Skjern: Jesper Langberg. Hans Chr.Varnæs: Holger Juul Hansen. Maude Varnæs: Malene Schwartz. Elisabeth Friis: Helle Virkner. Vicki: Sonja Oppenhagen. Herbert Schmidt: Paul Hüttel. Agnes: Kirsten Olesen. Laura: Elin Reimer. Iben Skjold Hansen: Ulla Henningsen. Ulla Jacobsen: Karen Lise Mynster. Dr. Hansen: Ove Sprogøe. Manuskript: Lise Nørgaard. Instruktion: Erik Balling.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:05  

Gurli Gris VII (46)
Gurli Gris VII (46)

15:10  

Gurli Gris VII (47)
Gurli Gris VII (47)

15:15  

Simon
Simon En aftale er en aftale

15:20  

Simon
Simon Super-storebror

15:25  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:45  

Vidundervovsen Vaffel (15)
Vidundervovsen Vaffel (15) Vaffel og svømmepølen

16:00  

Ræv og Hare
Ræv og Hare

16:10  

Trulli-land
Trulli-land

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:35  

Paw Patrol IV (23)
Paw Patrol IV (23)

17:00  

Vilde vidunderlige dyr
Vilde vidunderlige dyr En rævemor må efterlade sine nyfødte hvalpe, for at jage. Mens hun er væk, fryser hvalpene nede i hulen. Rævemoren skal skynde sig at finde noget at spise, så hun kan komme tilbage til hulen, varme ungerne og give dem mælk, så de kan vokse sig store.

17:05  

TV AVISEN for dyr - Abegemmeleg og Dyrenes MGP (15)
TV AVISEN for dyr - Abegemmeleg og Dyrenes MGP (15) Dagens vilde nyhed er, at den tredobbelte abe-mester i gemmeleg endelig er blevet fundet. Reporteren Stefan besøger Boris, der siger at han er meget farligere og bedre til at holde vagt end en vagthund. Stefan er derfor spændt på at finde ud af hvad for en slags farlig dyr Boris er. Det bliver endelig afsløret, hvem der har vundet Dyrenes MGP. Og så er der selvfølgelig også en vejrudsigt med vejrhanen Verner. Hvis han ellers kan huske, hvad han skal sige.

17:15  

Hemmelige dyr: De smadrede muslinger
Hemmelige dyr: De smadrede muslinger Fleur på 6 år har fundet nogle smadrede blåmuslinger, men de lå langt fra havet. Derfor har hun bedt Isabel komme til København for at hjælpe med at finde ud af, hvad det er for et hemmeligt dyr, der har spist muslingerne og smidt skallerne.

17:30  

Sovedyr på eventyr II (7) - Marla og Frølårs beskidte histor
Sovedyr på eventyr II (7) - Marla og Frølårs beskidte histor Rosa besøger Penny og sammen finder de på et eventyr om Pennys sovedyr Marla. Hun er en gris, som ikke har noget i mod at blive griset til, og som tit deler sin mad med andre. Penny er selv vild med at lave mad. Hun har både legetøjskøkken og masser af forklæder på værelset. Så i eventyret er grisen Marla en kok, der søger job på en fin restaurant. Den er ejet af den fine overchefkok Jacques Frølår, der ikke tåler det mindste griseri i sin restaurant. Spørgsmålet er om Marla kan klare Frølårs tre opgaver og få job som kok uden at svine?

17:50  

Bo flytter hjemmefra (1)
Bo flytter hjemmefra (1) Bo vil have juice, men hans mor vil ikke give ham noget. Så Bo må flytte hjemmefra, for at lave sin egen juice. Medvirkende: Magne Wallevik Munk, Manuskript: Tommy Bredsted, Instruktør: Nicolaj Kopernikus, Producent: David C.H. Østerbøg

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

18:55  

Vores Vejr
Vores Vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Dronningen holder frikvarter
Dronningen holder frikvarter Siden dronningen var meget ung har hun haft et brændende behov for at udtrykke sig kunstnerisk. Filmen følger dronningen i sit kunstneriske frirum, hvor hun langt væk fra officielle pligter, arbejder og gør sig tanker om den kunstneriske proces. Vi ser hende med pensler og papirklip, og i arbejdet som scenograf og kostumetegner til Tivolis ballet, Snedronningen.

DR2

18:30  

Dronningens slotte - Marselisborg Slot (2)
Dronningens slotte - Marselisborg Slot (2) Dansk serie fra 2016 Marselisborg Slot er Dronning Margrethes private ejendom. På nært hold følger vi en veloplagt Dronning Margrethe, der viser rundt, og lukker op til et sjældent indblik i mange af de private kamre, hvor tv-kameraerne ellers ikke kommer. Slottene er Dronningens private boliger, hvor hun tilbringer en stor del af sit liv med resten af familien. Og hun har selv haft en finger med i spillet i stort set alle rummenes indretning. Seerne kommer til at opleve en dronning, der er dybt engageret i slottenes indretning - helt ned til de mindste detaljer. Vi mærker historiens vingesus, når Dronningen giver anekdoter fra de sale og rum, hvor hun gennem tiden har mødt mange af verdens ledere helt privat. Sendt første gang 13.03.2016

19:00  

I audiens hos Dronningen - sådan får du kors, bånd og stjern
I audiens hos Dronningen - sådan får du kors, bånd og stjern Dansk portræt fra 2019 Dronningen deler ordener og medaljer ud til både høj og lav i Danmark. Men hvad skal der til for at få dem og er det Dronningen selv der afgør, hvem som skal have dem? Hvorfor har vi hele dette royale ordensvæsen og hvilken berettigelse har de historiske traditioner i vor tid? I dette program kommer vi med ind bag slottets mure, når Dronningen holder audiens og tager imod danskere fra alle samfundslag, der kommer for at sige tak for deres ordner og medaljer. Hver anden mandag året rundt kommer der op mod hundrede danskere, som hver får nogle minutter under fire øjne med dronningen. Åbenhjertigt fortæller Dronningen om, hvordan hun som ung var nervøs ved at tale med folk, men nu med stor fornøjelse modtager både kendte danskere og helt almindelige borgere i audiens. Sendt første gang 13.04.19

20:00  

Nordamerika med Simon Reeve - Californiens kyst
Nordamerika med Simon Reeve - Californiens kyst Simon Reeve fortsætter sin tur gennem Nord- og Sydamerika. Denne gang rejser han gennem Californien, hvor afstandene er enorme og kontrasterne ligeså. Her klatrer han i nogle af verdens højeste og ældste træer - rødtræerne, får indblik i områdets altødelæggende skovbrande og oplever livet som illegal landarbejder. Og i Los Angeles følger han gadelægerne, når de forsøger at hjælpe byens 45.000 hjemløse.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:15  

Pax' jordiske eventyr III (8:10)
Pax' jordiske eventyr III (8:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde bibliotekar på et bibliotek. Hun hjælper med at sortere bøger, hun forvandles til en trold, hun møder små glade jordboere - og driver den sure Tante til vanvid.

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven

18:40  

Pyjamasheltene II (41)
Pyjamasheltene II (41)

18:53  

Leon
Leon

18:56  

Leon
Leon

19:00  

Wild Kratts
Wild Kratts

19:20  

Svampebob Firkant VII (14)
Svampebob Firkant VII (14) Monstret der kom til Bikini Bunden + Velkommen til Bikini Bunds-trekanten

19:45  

Vi' bare bjørne III (43)
Vi' bare bjørne III (43)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:25  

Horisont
Horisont

21:30  

Horisont
Horisont

21:55  

Wallander: Forsvundet
Wallander: Forsvundet Tiårige Ella forsvinder på vej til skole. Kurt Wallander bliver besat af at finde pigen, ikke mindst da sagen begynder at minde om en ti år gammel sag, der har plaget den erfarne politimand lige siden. Dengang var der også en lille pige, der forsvandt. Hun blev aldrig fundet, og Wallander udpegede tilmed fejlagtigt hendes mor som den skyldige. Kurt Wallander: Krister Henriksson.

23:30  

Løvens Hule Storbritannien XVI (1:16)
Løvens Hule Storbritannien XVI (1:16) Løverne Peter Jones, Deborah Meaden, Touker Suleyman, Jenny Campbell og Tej Lalvani har slebet deres kløer og er klar til at tage imod en ny gruppe iværksættere. Hvem lander en aftale? Er det en dissekerings-virksomhed, der bruger syntetiske kroppe og ægte dyre-organer i undervisningsøjemed? En pude, der reducerer luftforurening eller lækker kølig chai?

DR2

21:00  

Mystify: Michael Hutchence
Mystify: Michael Hutchence Michael Hutchence var indbegrebet af sex, drugs and rock'n'roll. Forsanger i det australske band INXS og begæret af fans verden over. Men han var også et genert og følsomt menneske, der drømte om at være kendt for andet end sin skønhed. I 1997 blev han fundet død på et hotelværelse i Sydney. Få et intimt indblik i den karismatiske rockguds liv fortalt gennem familie, venner og private optagelser. Og hør om den skæbnesvangre nat i København, der ændrede ham for altid.

22:50  

Hillary (1:4)
Hillary (1:4) Hillary Rodham Clinton er en af de mest beundrede og udskældte kvinder i verden. Hun er uddannet advokat og har været: "præsidentkandidat, udenrigsminister, senator og tidligere førstedame". I fire afsnit fortæller Hillary om sit begivenhedsrige liv og karriere - krydret med eksklusive beretninger fra Bill Clinton, familie, venner og journalister. Spørgsmålet er: 'Hvem er virkelighedens Hillary?'

23:50  

Scandinavian Star (6:6)
Scandinavian Star (6:6) Dansk dokumentar fra 2020 Efter pres fra en uafhængig efterforskningsgruppe genoptager norsk politi sagen i 2014. Det skal undersøges om der i virkeligheden var flere antændte brande ombord på skibet og om der kunne være et økonomisk motiv bag branden. Et besætningsmedlem, der er kommet under mistanke, vælger at stå frem og fortælle sin historie 30 år efter katastrofen...

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

01:15  

I farezonen (28:61)
I farezonen (28:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

02:10  

Bonderøven 2013 (2)
Bonderøven 2013 (2) I køkkenet på Kastanjegården indvier Theresa og Frank den nye pølsemaskine, hvor de ved fælles hjælp laver både pølser og spegepølser af kød fra de slagtede lam og grise. Frank tager på savværk for at save de store bjælker til stuehuset. Og endelig tændes der op i den store kalkovn - ikke for at brænde kalk, men for at ryge pølser og skinker. Sendt første gang 24.01.13

02:40  

Hammerslag 2014 (9)
Hammerslag 2014 (9) I aften er Hammerslag i Danmarks sydøstlige hjørne. Første stop er lidt udenfor Sakskøbing på Lolland. Hvad mon et sommerhus, en såkaldt flexbolig, koster på disse kanter? Aftenens anden bolig ligger i Hasselø på Falster, og er en kæmpevilla på mere end 300 m2. Det tog lang tid at sælge den, men hvad blev prisen? Vi slutter i Guldborg med en villa lige ud til vandet. Vil du gætte med på prisen? Se Hammerslag! Sendt første gang 16.09.14

03:25  

Skattejægerne
Skattejægerne Skattejægerne Lasse Franck og Sofie Frøkjær Justesen er opsatte på at kunne fylde varebilen med palisandermøbler, da de skal vurdere et dødsbo ved Aarhus. Søren Falk er taget fra Nørrebro i København tværs over landet til Midtjylland for at lede efter skrot, der kan forvandles til skatte. Men det viser sig, at Sørens ideer ikke er helt så unikke, som han selv tror. Helle Vilsbæk og Michael Christiansen gennem-trawler Bornholm for gode retro-møbler, gamle emaljeskilte og kuriøse samlerobjekter til deres sommerbutik i Svaneke.

DR2

00:50  

Spioner i krig: Flugten fra Teheran
Spioner i krig: Flugten fra Teheran I slutningen af 1970'erne eksploderer den iranske revolution. Midt i Teherans kaos er CIA-agent Tony Mendez udsendt på hemmelig mission. Hans opgave er at redde seks amerikanske diplomater fra en næsten sikker død. Her dykker vi ned i redningsaktionen, der hentede inspiration fra Hollywood og blev en sejr for CIA - i et af de mørkeste øjeblikke i amerikanske udenrigspolitik.

01:35  

The 4th Estate - Trump, løgn og nyheder (1:4)
The 4th Estate - Trump, løgn og nyheder (1:4) Amerikansk dokumentar fra 2018. (The Fourth Estate) For den politiske redaktion på The New York Times bliver de første 100 dage efter valget af Donald Trump som præsident en udholdenhedstest for avisens politiske journalister, der må tilpasse sig en uafbrudt nyhedscyklus, et uforudsigelige Hvidt Hus og en præsident, der udnævner dem til 'Folkets fjender'. Dokumentaristen Liz Garbus følger arbejdet på avisen og skildrer de udfordringer, triumfer og faldgruber, der ligger i at dække en præsident, der har erklæret krig mod den frie presse.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, BALLERUP.info. Alle rettigheder forbeholdes.
0410113634